Új Jelszó Kérése

Hírlevél

Partnereink

Termékajánló

feba78.unas.hu
+36-70-224-5482
feba78gmail.com

Elérhetőségünk

TOP Termékek

Gyári RC tankok

 Fő kategória >RC tankok 1:16 >Gyári RC tankok

Itt azokat a modelleket találod, amiket általában a boltban is megvehetsz!
Azért mielőtt megveszed a legolcsóbbat amit a Google kidobott, nézd meg az alábbiakat!

 • Fém kihajtással vagy műanyag kihajtással kínálják-e, tehát az áttétel fogaskerekei fémek vagy műanyagok? Ezt átalában elfelejetik feltüntetni, vásárlás előtt kérdezz rá! A műanyag kihajtásnak megvan az a rossz szokása, hogy a terhelés hatására átugorja a fogakat vagy lekapcsol, esetleg eltörik. Ha csak a szobában akarod használni, vagy a polcra tenni ez nem baj, de ha kivisziszed a fűbe, ott csak állni fog egyhelyben.. Az általam kínált modellek fém kihajtásosak, ha nem azok, azt külön kiemelem.! (természetesen a fém kihajtás sem örök, de léynegesen erősebb)
 • A vezérlés hang-füstős vagy nem. Egy kis  hang és füst miatt nem lenne érdemes többet fizetni, de ez azért fontos, mert a legfőbb RC tank modell gyártó a Heng Long minden modeljét gyártja 2 különböző fajta vezérléssel: a hang-füstös és a hang füst nélkülivel. A hang-füst nélküli, egyszerű vezérlésről mindenekit lebeszélnék: 2 sebesség, az egyik gyorsabb mint a másik, irreálisan ugarbugra a tank. Mellette van egy olyan európai értelemmel megmagyarázhatatlan funkciója, amivel el lehet tárolni kb. 2 perc mozgás sorozatát, majd egy gomb megnyomásával lejátszani. Ez úgy jelenik meg, hogy hogy egyszercsak megindul a tank és összevissza megy a programja szerint. A hang-füstősvezérlés esetében 4 sebesség fokozat van, amik között olyan kicsi a különbség, hogy gyakorlatilag észre sem vehető, egy kis gyakorlattal egy kisasztalon is lehet játszani és lehet egész lassan is menni vele. Ezt is tisztázd le vásárlás előtt, a HengLong a hang-füstös (Smoke and Sound) modelljeit fehér háttérrű, míg a hangfüst nélkülieket fekete hátterű dobozzal hozza forglomba. A hang-füst nélkülieket én kizárólag azoknak ajánlom, akik statikus modellt keresnek vagy annyira át akarják alakítani a modelljüket, hogy kidobnák belőle a vezérlést.
 • Garancia, szervízháttér. Mielőtt vásárolsz, kérdezz rá, milyen garanciát adnak, illetve mit csinálnak, ha javítani kell a tankot, de akár ha csak elszakad a lánctalp?  Nálam mindez megtalálható.
 • Tesztelés: tapasztalataim alapján a kínában gyártott, RC tankok 10%-ánál a dobozból kibontva tapasztalható valami probléma. Erről tanuskodik az a nagy láda alkatrész, amit 6 év alatt a tesztelések után kicseréltem a tankokban. Mielőtt vásárolsz, kérdezz rá erre is, ne vesztegesd az idődet! Én éppen ezért minden tankot tesztelek eladás előtt.
 • Akku: a legtöbb tank modellt gyárilag 1700mAh-s NiCd akkuval adják. Nézz utána ennek is, én a legtöbb tankot 2000mAh-s NiMh akkuval adom. A NiMh akku jobban tűri a töltési problémákat és könyezetkímélőbb is.  
 • Csatorna: Ha több tankod van vagy a környezeteben van másik tank akkor zavarni fogják egymást ha egy csatornán vannak. Kérdezd meg, tudnak-e olyan csatornával ellátott tankot adni, amilyen neked kell. Megoldás lehet a 2,4GHz-es vérlés használata is, ott nem tudják zavarni egymást az egyforma tankok. 

Ha mindezt mérlegelted, válaszd a legkedvezőbbet!


12

 Jagdpanther Sd.Kfz. 173 1:16 RC tank, Heng-Long, 27mHz hang-füstős, fém kihajtás, műanyag lánctalp, airsoft, gyári festés

Teljes RC tank készlet, tank, adó, akku, töltő, felszerelések,

 

Raktárkészlet:  0 db
42 000 Ft
A termék nincs raktáron!
Próbálkozzon később!
 Königtiger Pzkfw VI 1:16 RC tank, Heng-Long, 27mHz hang-füstős, fém kihajtás, műanyag lánctalp, airsoft, gyári festés

 

ÁRCSÖKKENÉS! Teljes RC tank készlet, tank, adó, akku, töltő, felszerelések,

A HENG_LONG új Rc tank készlete!

 

Raktárkészlet:  0 db
53 000 Ft
 KV-1 1:16 RC tank, Heng-Long, 27mHz hang-füstős, fém kihajtás, műanyag lánctalp, airsoft, gyári festés

ÁRCSÖKKENÉS! Teljes RC tank készlet, tank, adó, akku, töltő, felszerelések,

 
39 800 Ft
 KV-1 1:16 RC tank, Heng-Long, 27mHz hang-füstős, műanyag kihajtás, műanyag lánctalp, airsoft, gyári festés
Középkategóriás RC tank, műanyag kihajtással. 
Raktárkészlet:  1 db
41 990 Ft
 M-26 Pershing 1:16 RC tank, Heng-Long, 27mHz hang-füstős, fém kihajtás, műanyag lánctalp, airsoft, gyári festés

Teljes RC tank készlet, tank, adó, akku, töltő, felszerelések,

 
41 000 Ft
 M-41 Walker Bulldog 1:16 RC tank, Heng-Long, 27mHz hang-füstős, műanyag kihajtás, műanyag lánctalp, airsoft, gyári festés
Középkategóriás RC tank, műanyag kihajtással. 
Raktárkészlet:  0 db
32 500 Ft
 M4 Sherman 105mm Howitzer 1:16 RC tank, Heng-Long, 27mHz hang-füstős, fém kihajtás, műanyag lánctalp, airsoft, gyári festés

A HENG LONG legújabb RC tankja!

RC tank készlet fémkihajtás, hang-füstős vezérlés, airsoft lövés

 

Raktárkészlet:  0 db
43 500 Ft
A termék nincs raktáron!
Próbálkozzon később!
 Panther Pzkfw V 1:16 RC tank, Heng-Long, 27mHz hang-füstős, fém kihajtás, műanyag lánctalp, airsoft, gyári festés
ÁRCSÖKKENÉS! A híres Panther tank régen várt új modellje! 
Raktárkészlet:  0 db
41 990 Ft

12

Termék sorrend módosítás:


Webáruház készítés